14 oktober 2011

Likes from week 41


1. http://justlittlethings.net/ Deze blog geeft je echt het "ja, inderdaad"-gevoel, leuke kleine dingen die we moeten leren appreciëren. Lees er zo een paar, en ik verzeker je, jouw sombere dag wordt al iets opgeklaard. Het leuke is dat ik er tijdens mijn dagelijkse bezigheden ook bij mijzelf ontdek, genieten van de kleine dingen in 't leven, deze blog geeft je een duwtje in de rug.2. Julie's House, ik ben er nog maar twee keer geweest, en dat is schandalig. Een klein paradijs vol lekkers: taarten, cupcakes, koekjes, chocolademelk, tientallen soorten thee,... De girly inrichting maakt het natuurlijk helemaal af. Een echte aanrader uit het Gentse: Kraanlei 13, Gent.


3. Sinds dit academiejaar zit ik op een studio in Gent (na een verschrikkelijk jaar op kot). Dit kaartje kreeg ik van mijn oma, als felicitatie. Een rondleiding doorheen mijn nieuw stekje komt er nog aan, eerst een grote schoonmaak houden.


4. Zooey Deschanel, mijn nieuwe girl crush, de meeste kennen haar natuurlijk als Summer uit 500 days of Summer. Maar ze is uitgegroeid tot een gewilde actrice én daarnaast is ze ook nog zangeres. Ik ben niet bijster enthousiast over al haar rolletjes, maar haar uitstraling doet het hem, wat een karaktervolle vrouw.


5. Flow, mijn favoriete tijdschrift van het moment. Het is helemaal anders als de gekende dingen à la Flair, ELLE,... maar dat maakt het nu net leuk. Een leuk extraatje: er zitten iedere keer verschillende cadeautjes bij, denk aan: schriftjes, kalenders, briefpapier.

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Dat tijdschrift ziet er ook tof uit! Kan je het overal krijgen? En Zooey Deschanel is zeker weten mijn girl crush.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooh zalige post katrien! daten we binnenkort eens in julie's house? ;-) en zooey deschanel is echt zo'n BOM!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och ja! Zooeey is leuk! Ik geniet echt van dit filmpje http://www.youtube.com/watch?v=rtVh8kVZ_XM

  http://www.youtube.com/watch?v=rtVh8kVZ_XM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuk allemaal! Ik ben sinds kort ook helemaal gek op Flow (heb zelfs de agenda al gekocht) en Julie's Cupcake is mijn zoete zonde-adresje! En ik vind Zooey erg leuk in New Girl :)

  BeantwoordenVerwijderen