7 november 2011

Likes from week 43+44

1. Wanneer vriendin L. een bezoekje brengt aan Gent dan hoort daar zeker een potje late-night scrable spelen bij. Met onze zelf gemaakte spelregels: altijd fun!


2. Als je op zoek bent naar een cadeautje en niet meteen iets vindt in de 'gewone winkels' dan is de webshop Juffies Warehouse de oplossing. Duizenden originele cadeautjes vind je daar, ik zou werkelijk alles willen bestellen. Misschien enkele leuke dingen voor onder de kerstboom?

3. Backstage bij Valentino SS 2012: die jurk, één woord: HEBBEN! (of een mooie knock-off mag natuurlijk ook)

4. Normaal heb ik het niet zo voor Vero Moda maar de nieuwe party collection waar Alexa Chung het uithangbord van is, mag zeker gezien worden. Daarenboven zijn het zeer betaalbare prijzen, en dat is altijd een pluspunt, nu in de winkel te vinden.

5. Mijn nieuwe beauty aanwinsten van Rituals: nail varnish corrector pen & lip shine rouge brillant.

6. 'Komen Eten' een nieuwe trend tussen studenten op kot, en ja hoor: I'm in. Een keer uitgebreid koken voor vriendinnen + drie keer uitgebreid gaan eten bij vriendinnen (het leukste gedeelte natuurlijk) en dan elkaar punten geven. Of er polonaises aan te pas zullen komen, laat ik in het midden. 7. Deze gedachtegang komt bij mij redelijk veel voor in deze tijd van het jaar, eerlijk gezegd...

4 opmerkingen:

 1. omdat ik een lief heb moet ik nooit nadenken: shaven die handel ;-) (en eigenlijk vind ik het ook gewoon leuk om gladde benen te hebben, onder de douche echt niet zo veel werk...)

  maar wel meeega grappig natuurlijk, die tekening.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, we hebben er maar 1 regeltje aan toegevoegd :D
  en de benen scheren? Stiekem overloop ik dat lijstje in mijn hoofd ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Komen eten met vriendinnen is leuk! Zaterdag is onze finale, spannend :).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahah ik moest lachen met dat laatste prentje :p

  BeantwoordenVerwijderen