21 november 2011

Likes from week 45+46Ik heb de laatste week niets gepost (waarvoor mijn excuses) wegens: druk druk druk, zoals iedere student deze periode van het jaar, zeker? Maar there's a lot coming up, promise!1. Dag Sinterklaas, op en top nostalgie, de intro alleen al. Dagelijks te zien op KETNET rond 16u20.


2. Sale bij Think Twice, tot en met woensdag -50%, nadien alles aan 1 t.e.m. 3 euro, ik ga zo snel mogelijk een kijkje nemen.

3. Ieder jaar moeten mijn broer en ik een verlanglijstje maken voor kerstmis, meestal is het een moeilijke bevalling, maar dit jaar verloopt het redelijk vlot. Als het af is laat ik het zeker zien, kan zeer inspirerend werken voor iemand anders.
4. Leuk ideetje voor op mijn verlanglijstje: deze roze koekoeksklok, mooie kitsch!

5. Ik MOET deze trui van H&M hebben, en nu maar hopen dat hij in Gent nog te vinden is, ik ga zo snel mogelijk naar de Veldstraat.

6. Cadeautip: een sewing kit (deze hierboven is van Topshop). Ik heb er zelf ook, voor mijn verjaardag, eentje gekregen en I love it!

7. Ik ben hopeloos op zoek naar het merk van deze jurk, weet jij het of kan je het op een of andere manier achterhalen? Het zou namelijk dé perfecte new years party-outfit zijn.

3 opmerkingen:

 1. Oe sale bij T2?! Daar moet ik deze week dan ook eens binnenspringen! Ik heb er al de perfecte pumps gezien die net (niet) paste, maar als ze er nu in de sale nog zijn ga ik ze toch kopen denk ik :).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Think Twiiiiice :D
  Leuke dingen, zoals gewoonlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog heb je! Ik ben echt fan van alles wat hierboven staat (behalve dan misschien die trui). Hoera!

  BeantwoordenVerwijderen