5 november 2011

Paris vs New York

Parijs en New York: dé twee steden die je moet gezien hebben in je leven. Hoewel ik nog nooit in New York geweest ben (maar staat wel op nummer 1 in mijn verlanglijstje) blijft Parijs de stad die mijn hart sneller doet slaan. De architectuur, de Seine, de romantiek, het lekkere eten en drinken, en ga zo maar door. Het leven van een Parisienne, in plaats van een Gentse, ze zouden het mij geen twee keer moeten vragen, serieus! 

Vahram Muratyan is een grafisch designer die kleurrijke afbeeldingen ontwerpt waarin hij de 2 steden op een originele manier vergelijkt. Je kan ze als prints kopen of een verzameling van allen in boekvorm bestellen, meer info daarover vind je op zijn weblog: http://parisvsnyc.blogspot.com. Hieronder zie je mijn favorieten.

Voor lezers van stylescrapbook: ja, dit is een redelijk 'afgekeken' post, maar ik vond het zo leuk dat ik het hier ook een plaatsje wou geven!

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad leuk! Ik vond Parijs wel tegenvallen toen ik er voor het eerst was, maar het is en blijft één van de mooiste steden ter wereld!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou eerder kiezen voor Londen dan Parijs, maar inderdaad: het blijft een megaleuke stad! New York overtreft natuurlijk allebei ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ze allebei gezien en ik hou toch meer van Parijs! elke straathoek is daar net een postkaartje en alles is zo mooi en romantisch (ook al hou ik stiekem niet van romantiek)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik hou van parijs haha... en ik vind zijn illustraties echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen