12 januari 2012

Favourite shops: Photojojo

Ik heb dé ultieme webshop gevonden voor niet-alledaagse accessoires voor amateurfotografen (die eigenlijk echt een leek zijn, maar wel houden van mooie foto's, like me, inderdaad). Werkelijk alles wat ze bij de Photojojo Store verkopen zou ik wel willen hebben, voor mijn nikon D40 of mijn toekomstige Iphone. Maar het geld groeit jammer genoeg niet op mijn rug dus ik heb ik een kleine wishlist gemaakt. De Diana Lens is mijn absolute favoriet, de sfeer die zo'n foto oproept is helemaal mijn ding, de kans is dus groot dat ik die uiteindelijk bestel. De verzendingskosten zijn trouwens wel aan de hoge kant (vanaf $10 en meer), maar de wisselkoers van de dollar is naar mijn weten nog altijd redelijk voordelig.

1. Fisheye Phone Lens - $25
2. The Bokeh Kit - $25
3. Instax Mini Cameras - vanaf $90
4. The Dreamy Diana Lens - $60

3 opmerkingen:

  1. Ja photojojo is inderdaad echt top! Ik wil ook draag die Diana lens, maar ik ben bang dat ik mijn diana mini dan ga verwaarlozen dus ik twijfel nog. En ik zou ook heeeel graat een instax camera hebben, maar met mijn 5 analoge camera's kan ik beter nog even wachten met een nieuwe aankoop :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Behalve de eerste (ik heb geen iPhone) zou ik ze ook graag willen hebben! Amai! En die bokeh-kit is echt super... Maar ik denk dat dat ook wel doenbaar is als DIY ;-) Past die Diana lens op een digitale camera? Zoja: I'm gonna get him too!! En de Fuji Instax staat ook al even op mijn wishlist, hehe.

    BeantwoordenVerwijderen