21 januari 2012

January's wishlist: COS

Normaal is mijn maandelijkse wishlist een allegaartje van verschillende webshops, maar deze keer hou ik het simpel, letter en figuurlijk. COS is zonder twijfel mijn favoriete winkel, dat klinkt raar omdat ik meestal redelijk 'uitbundig' gekleed ben en COS toch meer basic is. Maar dat is het hem net: bij een opvallend rokje hoort een simpel topje, bij een fleurig kleedje een basic cardigan,... Kort en bondig: overdaad schaadt. COS is dus dé ideale winkel voor basic kledingstukken die toch nog net dat tikkeltje anders zijn. Ik kom trouwens gegarandeerd met iets naar buiten als ik de winkel in Brussel of Antwerpen een bezoekje breng, en de webshop maakt het er niet gemakkelijker op.

Sommige stukken die ik gekozen heb zijn van de nieuwe collectie, andere zijn nog van de oude (SALE). 3 februari ga ik shoppen in Antwerpen, hopelijk kom ik dan met een van deze 8 naar huis!

4 opmerkingen:

  1. Die trui linksonder wil ik ook heel graag! Alleen niet kunnen vinden de vorige keer, misschien heb ik woensdag meer geluk :).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dat roze (hemd)kleedje! Zie ik jou ook zeker dragen, Katrien ;-)! Met een funky kousebroek ofzo! Btw; wanneer heb je gedaan met de examens? Ik zou graag een koffietje met je gaan drinken + outfitfoto's maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat rokje heb ik ook al gespot, ik heb er al tal van basic, leuke zomeroutfits mee bedacht :p

    BeantwoordenVerwijderen