13 februari 2012

Random likes

Ik kom zoveel leuke dingen tegen op het web dat ik niet ander kan dan ze met jullie te delen. Van interessante websites, tot leuke webshops, tot mooie afbeeldingen, tot inspirerende blogs en zoveel meer. En eerlijk gezegd begon ik mijn rubriekje 'likes of the week' te missen, dus ik begin er weer mee, niet iedere week, maar gewoon random, wanneer ik er voldoende gevonden heb om een leuke post te maken.


1. http://dearphotograph.com is een leuk concept om oude foto's te herintegreren in de omgeving waarin de foto genomen is. Zou ik zelf ook wel eens willen proberen.


2. Een mini geldbeugel dat eruit ziet als een macaron, helemaal iets voor mij. Maar aangezien mijn naaikunsten nog niet ver rijken (komt verandering in, en wel heel snel) moet ik dit project nog even laten voor wat het is. Maar in de (nabije) toekomst zal ik het zeker proberen!


3. Geen traditionele slinger met 'Happy birthday' maar een kit waarmee je zelf je eigen slinger kan maken naargelang je gemoedstoestand. Om je kamer het hele jaar door feestelijk te versieren. (onder andere hier te koop)


4. Om een beetje in de valentijnssfeer te komen: maak een bokaal vol kleine papiertjes met 365 redenen waarom je zoveel van je lief houdt. Ik vind het een geweldig idee, moest ik een vriendje hebben zou ik niet twijfelen: goedkoop (lees: voor niets), zeer romantisch en creatief. (via pinterest hier gevonden)

5. En last but certainly not least: ik ben er op alles door!!! Dus ik start met volle moed dit nieuwe semester en hoop dat ik ook dit zonder kleerscheuren kan doorkomen zodat ik 3 maanden vakantie heb deze zomer. Voor al diegene die vanaf vandaag ook weer naar de auditoria trekken: good luck!

1 opmerking:

  1. Gefeliciteeeeerd! Ik ben er ook van alles door :). En dat fotoproject is echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen