18 april 2012

Spring likes

Ja hoor, hier ben ik weer met mijn interessante internet vondsten van de afgelopen weken.

bron: etsy

1. Ik vind het eigenlijk maar stom dat iedere blogger klaagt en zaagt over het weer op zijn blog. Maar ik ga er mij ook eens aan wagen: wat een verschrikkelijk slecht weer is het toch de afgelopen weken geweest. Ik verlang naar de lente en de daarbij horende opgewektheid van iedereen. Maar deze afbeelding verzacht het leed een beetje, want toegegeven: er schuilt wel een waarheid in.


2. Enkele posts geleden liet ik jullie mijn bak-kunsten zien met het maken van macarons. Het rondjes spuiten daar moet ik nog wat op oefenen en daarvoor zou deze bakplaat ideaal zijn.

bron: In Spaces Between

 3. Lief he? Zo zou ik mijn bed ook wel willen vinden, en dan gezellig samen alles opeten, romantisch!


4. Deze site maakt originele en gepersonaliseerde huwelijks uitnodigingen, menu's, programma's,... maar ze hebben ook een pagina waar ze gratis prints aanbieden, en die kunnen ook voor andere feestjes gebruikt worden dan een huwelijk. Ik heb zelf ook een uitnodiging gebruikt, maar daarover later meer!

bron: onbekend - via pinterest

5. Een kalender die gemakkelijk te maken is en daar bovenop nog eens origineel en mooi ook. Je hebt enkel een IKEA-kader en een kleurkaart van verf nodig, gemakkelijker kan niet he? Je kan het iedere maand hergebruiken, jaar na jaar, geen papieren kalender meer nodig, dat is nog ecologisch ook!

6 opmerkingen:

 1. awwwwww die liefdesboodschap op het bed <3 ZO LIEF! daar zou ik inderdaad ook zeeer gelukkig van worden. en die illustratie en kalender vind ik ook érg leuk :) :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De 'Without Rain'-illustratie is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk allemaal! En hihi, wie weet koop ik je wel die bakplaat voor je feestje volgende week ;-) Je brengt mij op ideeën, Katrien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als mijn lief mijn bed ooit zo opdekt knuffel ik hem dood :D en daarna eet ik de snoepjes op, hihi $ x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een superleuke vondsten! Dat bed is inderdaad echt te schattig.

  BeantwoordenVerwijderen