6 juni 2012

De kleine geneugten tijdens het blokken

Tijdens de examens is alle afleiding welkom om even verlost te zijn van al dat studie leed, ook bij mij. Hieronder een klein overzichtje van enkele leuke dingen tijdens het studeren van internationale communicatie, wijsbegeerte en communicatiemanagement. Voor al diegene die ook nog examens hebben: heel veel succes! We can do it!

 Een 50mm lens gevonden dus oude spullen van mijn papa. Ik kon wel in de lucht springen van blijdschap. Ik ben namelijk al een hele tijd aan het sparen voor een portretlens en om dan te weten komen dat er gewoon ergens thuis eentje onder het stof ligt, zalig! Het is al een oud model dus hij focust niet automatisch, ik moet dus de kneepjes van het manueel foto's trekken nog wat leren, maar ik ben er echt super blij mee!

De eerste editie van een nieuw tijdschrift dat ik gewonnen heb via een giveaway van Marlous. Het is een mengeling van Flow, Libelle en Feeling wonen en het werkt dus heel inspirerend. Er zitten ook enkele leuke dingen bij zoals een verjaardagskalender en gift tags. Een leuk tijdschrift dat ik dus zeker nog eens opnieuw zal kopen!

De laatste dagen is het weer wat minder, maar door het warme weer van vorige week staan sommige bloemen van onze rozenstruik in bloei. Vanaf dat je op het terras bent komt de geur je tegemoet, heerlijk!

Ik moet er nog even op wachten, maar op 1 november ga ik Gotye eindelijk live aan het werk zien. Ik ben al heel lang grote fan (nog van voor zijn grote succes met Somebody I used to know) dus moest ik wel tickets bestellen. Met 5 vriendinnen trekken we richting Antwerpen, dus dat wordt sowieso een leuke avond!

Zoals ik in de post hieronder vertelde had ik nood aan een paar nieuwe sandaaltjes. Het zijn uiteindelijk deze geworden, besteld via Asos, €25 voor lederen sandalen, kan je niet voor sukkelen!

8 opmerkingen:

 1. Amai, ik wil ook wel een 50mm lens op zolder vinden, zalig! En ik werk altijd manueel, niet moeilijk hoor, heb je zo onder de knie :). Nog veel succes met het leren! Communicatiemanagement staat ook nog op mijn programma. Net als cultuur- en mediatheorie, media-ethiek en samenleving, feiten en problemen. Al een geluk best interessant ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow zo een lens zou ik ook wel willen vinden!

  Travel in Style

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zalig dat lensje! Sowieso met een 50mm lens trekt ge eigenlijk best nooit op automatisch (veel kans dat ze toch niet 100% scherp zijn), dus des te beter dat ge manueel moet scherpstellen :) En tof dat ge naar Gotye gaat! Nog veel succes met uw examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Intersting post sweetie! I was thinking...maybe we can follow each other?! XoXo

  FashionSpot.ro

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whoa! Zo fijn dat je die lens gevonden hebt. Ik heb er voor men verjaardag eentje gekocht met de centjes die ik kreeg. Ook een mm F1.5 :) Hij kan we automatisch scherpstellen, maar ik gebruik net liever de manuele! :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's :)
  Veel succes met je examens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk! ben ook benieuwd naar resultaten met die portretlens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie lens, gaaf dat je die hebt gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen