2 juli 2012

Toerist in eigen land: Brussel


De dag voor ik naar Werchter vertrok had ik afgesproken met Laura, Justine en Hester om een dagje in Brussel rond te slenteren. Hoewel ik dicht tegen onze hoofdstad woon, kom ik er eigenlijk veel te weinig. Ik blijf Gent de mooiste stad van België vinden, maar ook Brussel heeft zijn charmes. 
We begonnen onze dag in De Marollen bij de rommelmarkt op het Vossenplein. Daarna gingen we verder naar de buurt rond de Louisalaan om even binnen te springen bij COS en Urban Outfitters. We eindigden onze dag aan het centraal station en de Nieuwstraat. Brussel is niet zo'n compacte stad als Gent, waar alles relatief dicht bij elkaar ligt, we hebben dus genoeg beweging gehad. 
Het was een leuke dag: vriendinnen onder elkaar, mooie stad, winkelen, af en toe wat zon, de vakantie kon niet beter gestart zijn!

Pictures by Laura


We lunchten bij Quartier Gourmand op Rue de  l'épée, een aanrader: heel lekker, goedkoop en een gezellig terras.

3 opmerkingen:

 1. Oh ik mis brussel zo! Ik moet er dringend nog eens een dagje heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. o, wat leuk :)
  ik heb vandaag een kot (of eh, studio zelfs!) gescoord in Brussel en verheug me super veel om die stad eens grondig te ontdekken. mocht je ooit zin hebben mee te gaan, let me know :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De rommelrmakt op de Vossenmarkt is gewoon de beste! :D Ik ga daar aaaaltijd heen als ik in Brussel ben, haha :) Hoe was werchter? Bangelijk zeker? ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen