17 augustus 2012

Rock Werchter Memories


Pukkelpop is ondertussen al bezig, wat betekent dat Werchter al zo'n 6 weken geleden is -vakantie gaat toch snel- maar ik wou jullie toch nog even deze leuke herinneringen aan, naar mijn mening, het beste festival in België qua muziek, meegeven. Ik heb er lang op moeten wachten en aan de kassa viel mijn mond even open door de prijs: €11 voor 27 foto's te laten ontwikkelen (?!), bij Kruidvat fotoservice zullen zij mij dus niet snel terug zien. Maar het zijn leuke foto's geworden en het effect van zo'n wegwerp-fototoestel vind ik lekker authentiek.


De muzikale hoogtepunten van deze editie vond ik: Elbow, Jack White, Beirut, Mumford and Sons, Ben Howard, Editors, Florence + The Machine, Snow Patrol en Ed Sheeran


5 opmerkingen:

 1. Haha, die laatste foto is zalig! En inderdaad, kruidvat is duur jom! Dan kan ik evengoed naar een fotospeciaalzaak gaan. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn sfeertje!
  en dat klinkt inderdaad als een pracchhtttline-up :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha die allerlaatste foto! met dat 'bieke' :D leeuk !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love die laatste foto hahaha! Hilarisch! En ja, festivalherinneringen zijn fiiiijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 11 euro is nog ne meevaller :) bij de gewone fotograaf is het snel 20 euro! Oh en ik hou van die analoge sfeer en festivals. Enkel meer een dour fan dan werchter ;)

  BeantwoordenVerwijderen