23 december 2012

My last minute Christmas wishlist

Ik weet het, 't is ten eerst héél lang geleden dat ik hier nog eens iets van mij liet horen, maar dat is integraal te wijten aan het feit dat mijn studies mij op dit moment volledig opeisen. En 't is ten tweede ook ruimschoots op tijd dat ik hier mijn verlanglijstje voor kerstmis plaats -ahum. Maar dat geeft niet, er liggen, mijns inziens, nog niet zoveel pakjes onder de kerstboom dus ik verdenk er mijn ouders van dat ze morgen alles nog op het laatste nippertje moeten gaan zoeken. Ik help hun dus eventjes een handje met mijn last minute wishlist:

1. Een nieuw paar handschoenen, héél dringend nodig want het paar waar ik nu mee rondloop zijn niet meer om aan te zien -lees: een heel groot gat in. Dit paar komt van Topshop.
2. Een make-up tasje / rommeltasje dat ik gemakkelijk in andere handtassen kan stoppen en waardoor ik alles altijd mee heb, je weet nooit wat er op een dag zoal kan gebeuren. Deze exemplaren komen van Modcloth, New Look en Topshop.
3. Spreekt voor zich: met verzorgingsproducten, make-up of nagellak kan je mij altijd blij maken.
4. Een hoesje voor mijn (toekomstige) Iphone is ook altijd handig, want ik heb de panische angst dat ik dat ding direct zal laten vallen. Een hoesje kan dan misschien toch nog enige redding bieden.
5. Mijn brei-behendigheid is nog steeds ondermaats -vooral dan wegens tijdgebrek. Maar een gedetailleerde handleiding kan ook nog altijd van pas komen.
6. Nogmaals voor mijn (toekomstige) Iphone: een draagbare oplader, zodat ik nooit, onverwachts, zonder batterij zit. Handig om mee te nemen in mijn make-up / rommeltasje, zo zie je, mijn cadeaukeuzes zijn op elkaar afgestemd. ;)
7. Met een mooi juweel kan je mij uiteraard ook altijd blij maken.
8. Maar het gelukkigste van al zou ik zijn met zo'n schattig, lief katje. Mijn ouders zijn nog steeds niet overtuigd, maar ik heb al van veel mensen gehoord dat 'blijven zagen' een goed middel is om toch ooit je zin eens te krijgen. Bij deze dus: ik wil een poes!

Ik wens iedereen een leuke kerst toe, met vrienden en familie, lekker eten, gezelligheid, mooie cadeautjes en vooral veel plezier!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze week mijn eerste Essie-nagellak gekocht, 'Recessionista', zo iets pruim/bordeaux-ish zoals op je foto en het is echt zooooo goed! Heel mooi iPhone-hoesje, like the colour! :) :) Succes met het studeren en fijne kerst! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n essie ontbreekt nog steeds in m'n kast; shameshame!

    x Denbelle

    BeantwoordenVerwijderen