19 februari 2013

Orla Kiely AW '13

WOW! Normaal interesseren fashionweeks en de bijhorende heisa rond de catwalk collecties van dure merken mij helemaal niet. Maar ik zag al enkele mooie foto's op blogs passeren en ook op de facebookpagina van Orla Kiely werd ik super enthousiast. Op het eerste zicht dacht ik dat het campagnefoto's waren maar het zijn foto's van de show in Londen zelf. Geen typische fashionshow, zoals je kan zien, maar eentje met een gewone catwalk maar tegelijkertijd ook met modellen die alledaagse kantoorbezigheden, zoals telefoneren en documenten typen, uitvoeren tijdens de show. 


Uiteraard ben ik vooral enthousiast over de Mad Men stijl van de show en de sixties geïnspireerde kledingstukken. Ik ben al langer fan van het merk, maar na het zien van deze beelden is mijn liefde nog meer gegroeid. Jammer dat de prijzen ietwat boven mijn budget liggen, maar dromen mag altijd! Geniet mee van deze leuke, inspirerende foto's.

Meer foto's vind je op de facebookpagina van Orla Kiely.

3 opmerkingen:

 1. Zalige show! En ik vind haar jurkjes altijd zo ontzettend leuk :) inderdaad jammer van het prijskaartje, maar later h&... als we groot zijn... en werk hebben, dan hé... haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kleding inderdaad, en fijne foto's ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ohw.. dat is inderdaad heel leuk!
  & niet zoals de rest.
  Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen