23 juli 2013

Musate aan zee

Het tweede weekend van Juli ging ik met enkele vrienden van mijn muziekvereniging 'Musate' naar de zee. Wat aanvankelijk een ontspannend weekend ging worden met vooral veel gezelligheid en plezier groeide uit tot een huis straatmuzikanten-idee. Dubbel zo plezant, leek ons dat. Zaterdag gingen we achtereenvolgens naar de dijk van De Haan, Oostende en Middelkerke om enkele deuntjes te spelen en de plaatselijke toeristen te entertainen. De vrijgevigheid van de mensen (€243!) was natuurlijk mooi meegenomen. Al onze aankopen, drankjes, ijsjes, ontbijt en restaurantbezoek zijn gefinancierd met onze winst. Het verblijf was gratis in Gillis zijn appartement. Een kosteloos weekend aan zee én gezelschap van leuke vrienden, meer moet dat niet zijn!


V.l.n.r.: Alice, Lore, Katrien, Leen, Cloë en GillisAlle foto's door Cloë, neem ook eens een kijkje op haar leuke blog want ook zij schreef een artikel over ons straatmuzikanten weekend!

5 opmerkingen:

 1. Oh wat tof! Ik geef ook altijd centjes aan jonge straatmuzikanten, ik vind altijd dat het veel lef vraagt om dat te doen (zeker als ze alleen zijn...) Heel fijn, en zelfs briefkes gekregen amai!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amai, dat moet een leuk weekendje geweest zijn! Zondag heb ik de straatmuzikanten 'Den Hoed Quartet' op de Gentse Feesten bezig gezien en ik heb ook wat centjes gegeven ;-) Voor jou zou ik dat sowieso ook doen, Katrien. Trouwens: die jumpsuit staat u suuuuupergoed! Echt iets voor jou...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gave foto's zeg! En super leuk dat je met een clubje mensen muziek maakt op straat, 't lijkt me erg gezellig om te doen, zeker met dit heerlijke weer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een heerlijk weekend! Fijn zo samen muziek maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow, hoe heerlijk zeg! iets voor in een film :D

  BeantwoordenVerwijderen