17 juli 2013

Welcome to my beautycorner

Hoe ouder ik word, hoe meer ik mij met beauty zaken begin bezig te houden. Ik merk meer en meer het verschil tussen er moe en grauw uitzien en er gezond en fris bijlopen met hulp van een beetje make-up. Versta mij niet verkeerd, ik zal nooit een "shminkpop" worden. Maar ik vind het wel belangrijk om aandacht te besteden aan goede basis skincare, haarproducten en make-up. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen expert ben op dit vlak, maar ik heb wel enkele favorieten die ik graag met jullie wil delen. Ik vind het bij andere, al dan niet beauty bloggers, namelijk ook altijd interessant hun dagelijkse beauty routine te bekijken. Zie hier dus de mijne!

Bioderma Solution micellaire nettoyante purifiante heb ik gekocht op aanraden van een vriendin en ik zou eerlijk gezegd niet meer zonder kunnen. Iedere avond enkele druppeltjes (met zo'n fles kom je zeker een paar maanden toe) op een watje en al de viezigheid van mijn gezicht verwijderen.
Hydreane legère gebruik ik nog niet lang als dagcrème, maar ik ben er heel tevreden over. Droogt mijn huid niet uit en zorgt er tegelijkertijd voor dat ik amper nog puistjes heb, ideale mix dus.


Lancôme Hypnôse mascara kreeg ik samen met het Lancôme Crayon Khôl twee jaar geleden als cadeau voor mijn verjaardag. Twee blijvertjes want sindsdien gebruik ik niets anders meer.
Vichy BB crème is de eerste BB crème waar ik echt tevreden mee ben, de lichte glinstering doet je zelfs op sombere dagen, in het midden van de winter, stralen.


L'Oréal Professionel helpt mijn krullend haar op een goede manier te verzorgen. Ik heb nooit geen gemakkelijk haar gehad, maar sinds ik deze producten gebruik is het iets makkelijker te wassen, borstelen en in model te leggen. Ze bestaan in heel veel verschillende varianten voor elk haartype, de shampoo voor droog haar is ook een toppertje!

1 opmerking:

  1. Oh, toffe post Katrien! Ken je de Lancôme mascara en La Roche-Posay dagcrème door mij? :D Zou leuk zijn! Binnenkort eens 'in' voor een make-upsessie? Ik zou jou wel eens graag opmaken... (niet dat je het nodig hebt, integendeel!)

    BeantwoordenVerwijderen