6 februari 2012

Last week

Het is een eventjes geleden dat ik nog iets van mij liet horen, maar daarvoor heb ik goede redenen: ik had vorige week mijn twee laatste examens vlak na elkaar (stress!) en nadien heb ik genoten van mijn vrije dagen, waardoor ik niet echt een gaatje vond om iets interessants te posten. Hieronder vind je een kleine round-up van de afgelopen dagen.

1. Ik won een Bubble Calender via pretty.nu, ideale manier om de laatste dagen vol examenstress door te komen. Ik wil Gwendolyn nogmaals bedanken voor dit leuk cadeautje, het krijgt zeker en vast een mooi plaatsje op mijn kot! / 2. Vrijdag ging ik nog wat sale-shoppen met een vriendin in Brussel. Ik vond deze super warme parka (inclusief schapenvelletje) bij MANGO voor een klein prijsje, en zo kon ik warm naar zee vertrekken!


3. Ik ging dus een weekendje naar Middelkerke met enkele vriendinnen die ik amper zie wegens: studeren in 4 verschillende steden (Gent, Brussel, Leuven en Antwerpen) en de grote afstand tussen onze woonplaatsen (Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen). Velen vonden ons zot om in deze kou naar de zee te gaan, wat het stiekem ook wel een beetje was, maar het had een groot voordeel: een strand voor ons alleen. / 4. Nu ik een hele week thuis ben, heb ik tijd genoeg om mijn druk werkende mama bij te staan in het huishouden, vanavond ga ik dus koken. Lasagne, Jeroen Meus wordt mijn leidraad, een mislukking is dus uitgesloten!

Voor al diegene die momenteel ook vakantie hebben: geniet er van, we hebben het dubbel en dik verdiend! Ik heb trouwens jullie hulp nog even nodig, mijn mama en ik willen deze week 'iets leuks' doen, maar we hebben geen idee wat. Shoppen vinden we wat afgezaagd, we zoeken dus iets anders. Iemand een leuk idee?

3 opmerkingen:

 1. ooh jij hebt zo'n bubble-kalender gewonnen! lucky you ;-) en die parka is ZO ZO LEUK!
  misschien kan je met je mama eens aan sightseeing doen in een belgische stad (gent, antwerpen, brussel). doe eens een wandeling uit een 100%'je ofzo en ontdek belgië! :D ga lekker eten, bezoek enkele leuke en originele winkeltjes (waar je normaalgezien alleen niet binnen zou gaan), ga eens naar een musea, enz. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die kalender is zo leuk!
  Laat jullie zelf verwennen in zo van die schoonheidssalons met alles erop en er aan, of ga een weekendje ergens naartoe :)?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kalender is echt leuk! En wat Laura hierboven al zei vind ik goede tips :).
  Bedankt ook om dat even te melden! Geen idee of andere ook problemen hebben met het reageren op mijn posts, maar
  ik ga het zeker eens nader bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen