26 januari 2012

Solden (part 2)

Maandag na mijn examen mocht ik mijzelf even verwennen met een rondje doorheen Gent. Ze doen bijna in iedere winkel -70% en toegegeven: dat is toch wel de moeite he?! Ik vond enkele goede koopjes en vergat eventjes al de examen-stress. Want toegegeven, een kleedje van €119 naar €30, dat is toch het toppunt van geluk? Mijn namiddag kon niet meer stuk! Mijn excuses voor de slechte kwaliteit van de foto's maar ik had wat problemen met het vinden van het juiste licht, en het moet allemaal snel gaan want ik moet tenslotte nog voor twee examens studeren.


1. wijnrode broek van Carhartt: ik zocht al een tijdje zo'n broek van goede kwaliteit omdat ZARA/Bershka/New Look-modellen altijd verschrikkelijk uitrekken. Gevonden voor €35.
2. gestreept kleedje van Part Two: hét koopje van de dag, casual maar classy, naar mijn mening.
3. kleedje van C'est quoi la vie?: gevonden in een klein boetiekje, het is op de foto niet zo duidelijk maar het is een print met allemaal kleine bloemetjes, helemaal mijn stijl.
4. rok van H&M: stiekem al uit de nieuwe collectie maar voor €20 kon ik het niet laten hangen.

3 opmerkingen:

  1. Amai, wat een goeie deal daar! Heel mooi, dat part two kleedje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed geshopt, Katrien! En amai, je hebt ook nogal koopjes gedaan! Nu heb ik zin om ook weer wat solden te gaan doen maar ik moet mij inhouden! Binnen 2 weken naar Londen dus daar zal ik al genoeg shoppen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen