26 december 2012

My Christmas in Instagram pictures


Zoals vele ondertussen al weten heb ik meegedaan met Blokken op één, ik heb 3 keer meegespeeld en €2500 gewonnen, geen wonder dus dat ik er zo gelukkig uitzie - Een foto van onze kerstboom mag uiteraard ook niet ontbreken - Diegene die naar blokken gekeken hebben kennen Albert ondertussen wel - Op kerstavond aten we traditiegetrouw gourmet - En nadien hadden we nog plaats voor een klein petitfourke - Op kerstdag zelf is het zoals ieder jaar familiefeest met de nodige lekkere hapjes natuurlijk - En een glaasje bubbels mag ook niet ontbreken - Die beren-liefde gaat van grootmoeder op moeder op dochter over, 't zit dus in mijn genen - De kerstbuche - En de cadeautjes: kookboek van Jeroen Meus, breiboek, agenda, gsm-oplader, cadeaubon van een mooie juwelenwinkel, geld en nog wat schrijfwaren. Ik ben verwend geweest! - Mijn oma kocht op een rommelmarkt een oude telefoon, iets waar ik al jaren op zoek naar ben en nergens op de kop kon tikken voor een schappelijke prijs. Uiteraard was ik super blij, beste cadeau in jaren! - En weet je wat ik eigenlijk nog het plezantste vind aan kerstmis: al de restjes die overblijven en we de dag nadien nog kunnen opeten, jammie!

6 opmerkingen:

 1. Nu je het zegt herken ik je :D
  Spijtig dat er geen foto bij is met Ben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En van die 2500 euro heb je een iPhone gekocht zeker? ;-) Super goed gedaan, girl! Ik ben trots op u!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, 2500 euro gewonnen, das wel de moeite! Jullie kerstfeest ziet er ook heel gezellig uit! Die foto van je oma en de beer is trouwens wel nog grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet eruit als een heerlijke kerst! en oh, blokken! logisch dat je superblij bent ja :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. whooo proficiat! 2500 euro is best wel wat!
  leuke foto's trouwens ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij zat in Blokken of wat? Wat jammer dat ik geen tv heb op kot :( Wat een prachtige som heb je gewonnen! Veel plezier ermee, rijkerd :)

  BeantwoordenVerwijderen