13 mei 2013

Longing for summer: Swimwear wishlist

1/2/3/4/5/6/7/8

De zomer in België, dat is ieder jaar opnieuw een teleurstelling. Geen wonder dat wij zo massaal veel op vakantie gaan naar het Zuiden. En ook dit jaar hebben we nog niet te veel zomerse dagen mogen beleven. Ook de voorspellingen voor de komende weken zien er niet al te fraai uit, jammer! :-( Ik durf er bijna voor te wedden dat het zo omstreeks eind mei, wanneer de examens beginnen, wel weer mooi weer gaat worden. Ieder jaar hetzelfde liedje...

In mijn eigen zomervakantie ligt er nog niets concreet vast, maar hoe het er nu naar uit ziet ga ik in juli als jobstudent werken, leer ik in augustus voor mijn herexamen(s) en hou ik september vrij voor het échte uitrusten. Tussendoor wil ik ook nog graag wat festivals doen, zoals Couleur Café en Lokerse Feesten, plan ik zoveel mogelijk leuke BBQ's, cocktailavonden, brunches,... met vriendinnen en wil ik ook graag een lang weekend gaan kamperen in Frankrijk. Ik heb ook plannen om in september een weekje naar Valencia te gaan met enkele vriendinnen. Valencia lijkt ons de ideale bestemming voor een goede mix van: strand, stad, winkels, tapas en feestjes. Bij zo'n mooi vooruitzicht van de ideale strandvakantie hoort er uiteraard ook een nieuwe bikini. Bij het overlopen van mijn favoriete webshops kwam ik uit op deze 8 exemplaren, het wordt nog een moeilijke beslissing! Welke is jouw favoriet? En wat zijn jullie plannen voor deze zomer?

6 opmerkingen:

 1. oh die laatste! zo mooi! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van onderaan rechts de 2de, prachtig! & jup zomer in België, blijft triestig!

  x Denbelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De vierde! De vierde! Ga voor de vierde! ... Anders doe ik dat wel ;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het blauwe en het laatste badpak zijn mijn favorieten ! ik ga in juli veeeel reizen, in augustus werken en naar pukkelpop, en september stage doen (hopelijk)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ging die Zimmerman Bikini van Anthropologie ook in mijn lijstje zetten, echt superb! De andere zijn ook toppers :) Nu nog een zonnetje en het is compleet :) Ik ga volgende week naar Budapest, dus fingerscrossed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aah deze zijn echt te cute! Vooral nummer 1, 4 en 5. <3

  BeantwoordenVerwijderen