2 mei 2012

Best friends birthday party


Mijn beste vriendin Astrid en ikzelf werden ongeveer gelijktijdig twintig (29 april en 1 mei), dat wouden we graag samen vieren en omdat we veel gemeenschappelijke vriendinnen hebben was het handig om samen iets te organiseren. Zo gezegd, zo gedaan: maandagavond was iedereen bij mij thuis uitgenodigd voor een tuinfeest. We waren al de hele dag druk in de weer geweest om alles op tijd klaar te krijgen -voor 20 vrouwen koken is niet zo'n lachertje- maar het resultaat was super, al zeg ik het zelf. De sfeer zat er meteen goed in, men was blij elkaar nog eens terug te zien, iedereen zag er 'casual chic' uit, het weer zat (toen nog) mee, de hapjes en cava smaakten, samenvattend: de toon was gezet voor een leuke avond.We hadden een geïmproviseerde 'pasta bar' voorzien met 2 verschillende sauzen, 2 quiches, pesto, salade,... Nadien was er ook nog een dessertenbuffet met onder andere chocolademousse, cupcakes,  frambozensorbet, koekjes,... Lekker vrouwelijk dus!


Hoewel tegen het einde van de avond de regen met bakken uit de lucht kwam vallen was het toch zeer geslaagd en heb ik enorm genoten van laatste uren als tiener en eerste als twintiger. Thanks to all my lady friends of course!


Morgen en overmorgen zullen er ook nog posts verschijnen over mijn verjaardag, eerst de outfit en nadien de cadeautjes (en dat zijn er veel, en ze zijn leeeeuuuk). Nadien keert de rust weder en kan ik rustig wennen aan het feit dat ik nu écht twintig ben.

Alle foto's in deze post zijn genomen door Laura & Jinne, thanks girls!


5 opmerkingen:

 1. Hiep hiep hoeraaaaa, voor de bijna-écht-volwassen Katrien! En het feestje was zooo leuk! Voelde mij wel een tikkeltje 'underdressed' ;-) Ik kijk al uit naar de volgende 'birthday-posts'

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een geweldig feest! Nogmaals bedankt!! Door die leuke post gaan we er nog extra lang van kunnen nagenieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zag er een perfect feestje uit! Proficiat, je kan geen tienermoeder meer worden! Heuj ;)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat ziet er echt heel leuk gezellig uit, :)
  enne, gefeliciteerd nog!

  BeantwoordenVerwijderen