30 mei 2012

Movies of March, April and May

Ik heb de afgelopen drie maanden slechts drie films bekeken, dat is niet van mijn gewoonte. Maar het waren alle drie wel echte goede films, dus dat maakt het al meer de moeite om er een korte post over te schrijven.


The Hunger Games Oke, het is een gehypte adolescenten film, maar daarom is hij zeker niet stom. Ik was er zelfs verbaasd van hoe goed ik hem vond na afloop. Ik ga dus zeker naar het vervolg gaan kijken.
Aanrijding in Moscou Was overlaatst op televisie dus toen moest ik er wel naar kijken want hij stond al eeuwig op mijn 'to watch'-lijstje. Deftige Vlaamse film met geweldige acteurs, zo heb ik het graag!
 Julie & Julia Een typische Vitaya film -op die zender zag ik hem ook- dat ik op een avond heb bekeken. Een echte vrouwenfilm, niet meer, niet minder, maar ik kon hem wel smaken (letterlijk en figuurlijk, want amai, al dat lekkere eten).

De reden waarom ik zo weinig films heb bekeken is simpel, mijn nieuwe verslaving: Mad Men. Ik kijk soms wel 5 afleveringen per dag. De reclamewereld interesseert mij sowieso en dat dan allemaal in het sfeertje van de jaren '60, helemaal mijn ding! Ik heb nog altijd 3 seizoenen in te halen, dus de komende maand zal zeker en vast ook helemaal in het teken staan van mijn nieuwe favoriete serie.


Ben je trouwens geïnteresseerd in films, dan moet je zeker eens gaan kijken op de blog van mijn beste vriendin Astrid: A postcard to Lumière. Ze is een echte filmfreak die bekende, maar ook minder bekende, films recenseert. Ideaal dus wanneer je op een avond niet weet naar wat je moet kijken!


5 opmerkingen:

 1. Ik heb alle seizoenen van mad men in 2 maanden uitgekeken. AND I LOVE IT! Beste serie OOIT :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En jij bent bedankt om ze telkens na te lezen, Katrientje!! ;)
  Hm, mad men, moet ik onthouden voor na de examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook Mad Men fan! Aanrijding in Moscou heb ik destijds in de cinema gezien, heel mooi inderdaad! En van Julie & Julia heb ik alleen het boek gelezen, wat ik echt héél saai vond, oeps. The Hunger Games moet ik nog zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond Julie & Julia echt geweldig! Zalig geacteerd toch door Meryl Streep! Astrids blog ga ik zeker eens bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leeeuk! ik ben ook zo weg van mad men! jammer genoeg heb ik alle afleveringen al gekeken nu :(

  BeantwoordenVerwijderen