2 februari 2013

January on Instagram

Sinds eind december heb ik mijn iPhone, eindelijk! Met mijn gewonnen geld bij Blokken mocht ik mijzelf wel eens op een extraatje trakteren, vond ik zo. Ik moet het toegeven, een iPhone kopen net voor den blok was nu niet meteen mijn beste idee, want iedere afleiding is er uiteraard een te veel tijdens het studeren. Maar ik heb mij kunnen beheersen en heb geprobeerd om enkel tijdens mijn pauzes te prutsen met het nemen van foto's, spelen van spelletjes en installeren van apps. Uiteraard heb ik ook Instagram toegevoegd, en dat is meteen een van mijn favoriete bezigheden geworden: van alle (on)interessante dingen foto's nemen en die dan bewerken. Vanaf nu kan je dus iedere eerste -of tweede- van de maand een verslag verwachten van mijn afgelopen weken en wat mij daarin zoal bezig hield. Wil je mij graag volgen via Instagram: klik hier.


Januari begint uiteraard met het vieren van nieuwjaar, sinds ik student ben een zeer gewaardeerd feest geworden, bij mij en ongetwijfeld ook bij vele andere lotgevallen. Eindelijk eens van achter de boeken vandaan komen, joggingbroek inruilen voor een feestelijk kleedje en de saaie studeerdagen mogen plaatsmaken voor een avond vol plezier


Maar uiteraard bestond Januari vooral uit blokken, examens afleggen en afzien - ja, ik dramatiseer graag. Sinds 28 januari ben ik eindelijk verlost van de examens en ik krijg pas volgende week vrijdag mijn resultaten, heb dus nog een week om rustig mijn punten af te wachten en te genieten van de vakantie. Ik ben voor het eerst gaan studeren in de bib, vooral omwille van het feit dat ik zo snel afgeleid ben thuis. En die dagen in de bib, met gezelschap van Elene, zijn zeer goed verlopen, ik wist eerlijk gezegd niet dat ik mij zo lang kon concentreren op iets. Hopelijk levert het ook de gehoopte resultaten op.


De eerste, en hopelijk ook laatste, winterprik van deze winter hebben we ook al achter de rug en op zo'n avonden doe ik niets liever dan gezellig in de zetel kruipen met een dekentje, een kop thee en met de warmte van de stoof, zalig! Sinds de examens gedaan zijn heb ik al enorm veel gegeten, mijn goede voornemen om gezonder te eten zal dus iets zijn voor na de vakantie. Voor de komende week in Praag waarschijnlijk dus ook veel dessertjes, chocolademelk, pasta's, martini's,...


Natuurlijk moest ook Astrid haar terugkeer naar België gevierd worden, woensdagavond deden we dat bij haar thuis op een verrassingsfeestje georganiseerd door haar ouders. Vrijdag gingen we samen naar onze studentenstad Gent om haar daar ook opnieuw welkom te heten. Een bezoekje aan Julie's House en 's avonds lekkere wok eten bij Wokaway, twee van onze favoriete adresjes in Gent. Het is de afgelopen dagen niet zo'n mooi weer geweest hier in België, dus onze Spanjaard heeft direct haar portie koude en regen gehad, ocharme!


Januari is uiteraard ook solden-maand. In een van mijn studiepauzes besloot ik snel eens naar de Zara te lopen om te zien of er nog iets leuks in de rekken hing en daar nam ik een mooie trui en clutch mee. Op de laatste dag van de maand ging ik met mijn mama naar Antwerpen en daar sloeg ik mijn slag bij COS, maar daarover later meer.

2 opmerkingen: